De juiste partner voor het realiseren van uw wensen

KD Workboats staat voor kwaliteit en perfectie en is naast de eigen producten zoals de KD-50, de Pro-Worker en de SH-800 en 1200 ook een groeiende speler in de markt als toeleverancier voor andere producenten.

Wij werken zoveel mogelijk met lokale bedrijven om een snelle en hoogwaardige productie te kunnen garanderen. Naast onze eigen producten zijn wij ook een ideale partner voor refits, cascobouw tot compleet. Wij kunnen projecten tot 30 meter overdekt en geklimatiseerd uitvoeren. Duurzaamheid en klimaat Ook KD Workboats voelt zich verantwoordelijk voor de grote maatschappelijke uitdaging: het klimaat. Door het plaatsen van zonnepanelen op het dak, wordt energie opgewekt die wordt gebruikt bij de bouw en het onderhoud van de vaartuigen. Dit is een van de manieren waarop KD Workboats haar steentje bijdraagt aan het klimaat.

Duurzaamheid en klimaat

Ook KD Workboats voelt zich verantwoordelijk voor de grote maatschappelijke uitdaging: het klimaat. Door het plaatsen van zonnepanelen op het dak, wordt energie opgewekt die wordt gebruikt bij de bouw en het onderhoud van de vaartuigen. Dit is een van de manieren waarop KD Workboats haar steentje bijdraagt aan het klimaat.

 

OVER KD WORKBOATS

In 1999 startte Egbert van Veen het bedrijf KD Workboats op Urk. Met grote passie voor de scheepvaart en ruime ervaring in de scheepsbetimmering, arkenbouw, jachtbouw en projectontwikkeling, werkt hij samen met zijn team aan de ontwikkeling en realisatie van hoogwaardige vaartuigen voor opdrachtgevers.

Egbert is geboren en getogen op Urk waar hij opgroeide met water en watersport. Op Urk heeft iedereen van oudsher een familienaam. Zo werd Egberts grootvader de koning van Urk genoemd. Egberts droom was een bedrijf in vaartuigen en met de start van zijn bedrijf bouwde hij aan zijn Konings Droom. De naam KD Workboats was geboren.
De kracht achter deze droom is Egberts gezin. Zijn vrouw en drie kinderen zijn van onschatbare waarde voor het succes van KD Workboats.

signature

GEVESTIGD OP URK

PROJECTEN TOT 30 METER
OVERDEKT UITVOEREN

© 2023 Alpha Producties

Ontwikkelingen

Blijf op de hoogte van projecten en ontwikkelingen en volg ons op Facebook

Proud prefered supplier